Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Piltti ja MLL hyvän lapsiperhearjen puolella

Piltti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto ovat olleet yhdessä pienten puolella jo vuodesta 2001. Molempien tavoitteena on auttaa ja tukea vanhempia sekä tarjota hyviä eväitä pienten elämään.

MLL lapsiperheiden arjessa

Mannerheimin Lastensuojeluliitto auttaa perheitä monella tavalla. Esimerkiksi perhekahviloissa vanhemmat voivat tutustua paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Vanhemmilla on myös mahdollisuus soittaa maksuttomaan vanhempainpuhelimeen, jossa voi puhua nimettömästi ja luottamuksellisesti mistä tahansa asiasta. Paikallisten välityspisteiden kautta on saatavilla lastenhoitoapua. Verkkosivujen vanhempainnetissä on runsaasti tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä sekä vastauksia moniin vanhempia askarruttaviin kysymyksiin.

Piltti ja MLL yhdessä pienten puolella

Piltti on tukenut MLL:n työtä jo yli 15 vuoden ajan. Piltti antaa jokaisesta myydystä 250 g purkista yhden sentin MLL:n toiminnan tukemiseen.

Yhdessä näkymisen ja tekemisen painopisteet ovat vuosien varrella vaihdelleet. Piltti on muun muassa tukenut perhekahviloita sekä kylämummi- ja -vaaritoimintaa. Piltti on myös selvittänyt vanhemmuuden paineita kyselytutkimuksella sekä kampanjoinut vauva-arjessa tukena olleiden kiittämisen merkityksestä.

MLL:n palveluita

Tilaa lastenhoitoapua

Perhekahvilat

Keskustelut

Vanhempainpuhelin

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.