Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Rukiinen hedelmämysli 8kk

Sokeroimaton
Ei makeita mehutiivisteitä
Korkea hedelmäpitoisuus

Piltti Rukiinen hedelmämysli on herkullisen täyttävä välipalasose omenasta, ananaksesta, banaanista sekä ruis- ja kaurahiutaleista. Tuote on sokeroimaton, eikä sisällä makeita hedelmämehutiivisteitä. Tuote sopii vauvoille 8 kuukauden iästä lähtien. Valmistettu Suomessa 100% luonnollisista raaka-aineista.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Omena (40%), ananas (24%), vesi, banaani (9%), ruishiutale (3,8%), kaurahiutale (1,9%), sitruunamehutiiviste, C-vitamiini.

Ingredienser 

Äpple (40%), ananas (24%), vatten, banan (9%), rågflingor (3,8%), havreflingor (1.9%), citronjuicekoncentrat, vitamin C.

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 268
  kcal 63
Rasva, josta/Fett, varav g 0,4
tyydyttyneet rasvat/mättat fett g 0,0
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 13
joista sokerit/varav sockerarter* g 8,0
Ravintokuitu/Fiber g 1,9
Proteiini/Protein g 1,0
Suola/Salt        g <0,1
C-vitamiini/Vitamin C mg

30
 

*Tuotteeseen ei ole lisätty sokeria. Valmistusaineissa on luonnostaan sokereita./Produkten är utan tillsatt socker. Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna.

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.