Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Piltti Puffi Tomaatti 10kk

Uutuus!
Ei lisättyä suolaa.
Kätevä & kierrätettävä pakkaus.

Piltti Puffit ovat tomaatin makuisia, lasten tarpeisiin suunniteltuja vehnä- ja kaurapuffeja, joka on helppo poimia pienillä sormilla! Puffit on tehty lastenruokalaatuisista aineksista, ja ne sulavat helposti lapsen suussa. Puffit on paistettu uunissa, ja ne sisältävät kuivattuja vihanneksia - ei lainkaan lisättyä suolaa! Sopii lapsille 10 kuukaudesta alkaen. Huomaathan, että tuote saattaa sisältää maapähkinää ja pähkinää.

Piltti Puffit on pakattu kätevään, uudelleensuljettavaan pakkaukseen, joka on 100% kierrätettävä. Yksi purkki sisältää 5 annosta. Mahdollistaaksesi lapsen omatoimisen sormiruokailun ja säilyttääksesi tuotteen tuoreuden, kaada kourallinen puffeja lapsen kulhoon ja sulje purkki.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset: Vehnäjauho (89%), kaurajauho (9,1%), kasviöljy (auringonkukka), tomaatti (1,7%), riisijauho, porkkana (1,2%), happamuudensäätöaine (kalsiumkarbonaatti), sipuli (0,2%), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), vitamiini (tiamiini).

Ingredienser: Vetemjöl (89%), havremjöl (9,1%), vegetabilisk olja (solros), tomat (1,7%), rismjöl, morot (1,2%), surhetsreglerande medel (kalciumkarbonat), lök (0,2%), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt), vitamin (tiamin).

Käyttö: Valmis tarjottavaksi. Tarjoa ainoastaan valvotuissa olosuhteissa istuvassa asennossa olevalle lapselle, joka on tottunut pureskelemaan kiinteitä ruokia. Pese aina kätesi ennen lapsen ruoan valmistamista. Käytä ruoanvalmistukseen puhtaita keittiövälineitä.

Säilytys: Säilytys kuivassa ja huoneenlämmössä. Älä käytä tuotetta, jos pakkaus on vaurioitunut. Pakkauksen avaamisen jälkeen käytettävä 2 viikon kuluessa.

Kierrätys: Pakkaus lajitellaan metallinkeräykseen, kansi muovinkeräykseen.

Ravintotiedot:

Per 100 g  
430 kcal Energia/Energi
1812 kJ  
9,7 g Rasva/Fett
1,4 g - josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat
72 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
1,9 g - joista sokerit*/varav sockerarter*
3,1 g Ravintokuitu/Fiber
12 g Proteiini/Protein
0,02 g Suola/Salt
1,6 mg Tiamiini/Tiamin (B1)
  *Tuotteeseen ei ole lisätty sokeria. Valmistusaineissa on luonnostaan sokereita./
Produkten är utan tillsatt socker. Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna.
 
 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.